Paradisets hemmelighet

Grønne enger og velduftende blomster, fjell som møter et turkisblått hav, det er et sted som elskov praktiseres i ordets forstand.
To mennesker alene, bor her i fred og harmoni, i ett med dette skjønne uberørte stedet.
Disse to elsker overalt, nyter hverandres perfekte kropper, som sitrer av vellyst og glede.

Han bærer som regel henne til yndlingsstedet sitt, under et tre med duftende hvite roser omkring. Hun elsker stedet hans, her får hun alltid sin store orgasme.

Hun har også sitt yndlingssted, nede på den hvite sandstranden, der bølgene har konkurranse om hvem som skyller først innover stranden. Hun vet han liker å være der, ligge på rygg å kjenne havbrisen stryke over den stive pikken.

Et sted de begge får full tenning, er oppe på et av fjellene, her når de begge sine høyder.
Hard stein mot bar hud, gjør dem begge kåte. Brisen fra havet, duften fra alle de forskjellige blomstene, utsikten over alle de grønne engene, vekker alle deres sanser og kjønnsdeler til liv.
Pikken hans blir stiv og stram, fitta hennes våt og imøtekommende.

En dag de var oppe på fjellet, ble en dag ingen av dem kommer til å glemme. Den dagen var solen stor og oransje, den duppet bekymringsløst i horisonten og møtte det blågrønne havet i all fortrolighet.
De kunne kjenne hvordan solen varmet opp deres kropper og gjorde fjellet til en deilig varm seng.
Hun befølte den varme kroppen hans, centimeter for centimeter, ikke en hudflekk ble glemt. Han nøt hver berøring av hennes varme hender, lepper og våte tunge. Kroppene deres smeltet seg sammen, vært eneste hår reiste seg av lyst og begjær. Begge kysset som de aldri hadde gjort før, hendene deres flettet seg i hverandre, og deres kjønnsorganer presset seg av kåthet mot hverandre. Hun kjente hvordan det boblet i underlivet, hun ville ha ham. Han løftet henne opp, satte henne varsomt ned på penisen som sto stiv av spenning. Kroppene deres slanget seg rundt hverandre, som om de begge var av elastisk gummi. Han kjørte pikken inn og ut av fitta hennes, hun red han ømt, samtidig hardt. Han merket hvordan orgasmen buttet i han, den ville slippes løs nå. Hun merket hans iver og red han hardere i et forrykende, men samtidig i et tempo av lidenskap og begjær. Kroppen hennes skalv som om den skulle stått naken på et isfjell, han trykket underlivet sitt mot hennes og hvisket med intens kjærlighet i stemmen, at han var klar, klar for å ta i mot hennes safter og klar for å gi henne sine edle dråper.

Ingen av dem hadde opplevd dette før, de kunne ikke skjønne hvorfor disse gode vibbene, ikke hadde kommet til dem tidligere. Det var som om alt rundt dem ble til av magi. En kraft fra intet, var plutselig kommet for å bli hos dem.
De hadde vært sammen en stund, i dette frodige, vakre paradiset og blitt kjent med hverandre ut og inn.

Svetten rant som små glassklare diamanter nedover den brune magen hennes, han fanget dem med tungen sin og lot den fukte de vindtørre leppene. Hun stryker han over det svette håret hans, og ser han omsorgsfullt og full av kjærlighet i øynene hans.
Han bar henne ned fra det opphetede fjellet, som med sine smilende røde øyne, innhult i fjellet, smilende iakttok vært skritt det forelskede paret tok.
Fjellet bar på en hemmelighet – en varm, lidenskapelig, brennende hemmelighet, som av og til ga fra seg noe opphissende magisk noe. Hemmeligheten ville alltid forbli i fjellet, deres yndlingsplass i deres grønne, frodige paradis.

Skrevet av MayBritt