Charlotte

Hun lukter deilig friskt og søtt. Jeg våkner fra transen jeg som vanlig har falt inn i på bussen. Det er tidlig på ettermiddagen en merkelig varm februardag i Trondheim, og bussen fra campus til sentrum er som vanlig fylt til døra av studenter. Hun stiller seg rett foran meg, midt i bussen. Hun har på seg en svart bukse som sitter stramt over rumpa, en kort høstjakke som rekker henne til de smale hoftene og bærer en litt stor skulderveske med bøker i. Av det jeg kan se har hun en lang, slank, men ganske veltrent kropp.

Bussjåføren bryter inn med en sprakende stemme fra høyttaleren. “Trekk bakover i bussen.” Hun tar et halvt steg bakover mot meg. Jeg blir stående. Det mørke, bølgete håret hennes lukter svakt fruktig…ung kvinne…jeg lukker øynene og puster dypt…

Bussen svinger brått og alle klamrer seg fast. Hun mister balansen og flytter på føttene for å ikke falle og blir stående med rumpa inntil meg. Jeg kjenner pikken min begynner å svulme opp. Når bussen rister, glir pikken min opp og ned mellom de myke, faste rumpeballene hennes. Med ett blir hun vàr meg. Instinktivt prøver hun å ta et skritt vekk, men jeg legger den frie hånda mi på hofta hennes og hvisker henne “Vent!” i øret. Så kysser jeg henne forsiktig i nakken. Hun har en nydelig nakke. Det er tett i tett med folk, men ingen ser ut som de legger merke til oss. Plutselig kjenner jeg den myke hånda hennes i buksa mi. Pikken rykker til i det hun klemmer rundt den. “Å gud!” sier hun halvhøyt. Folk snur seg, men ser ingenting annet enn mange mennesker som står tett sammen.

Jeg kan ikke se det, men hun smiler. Hun runker meg sakte. Pikken er knallhard. “Du er stor” hvisker hun. Hun puster tyngre nå. Jeg beveger hånda mi inn under toppen hennes. Huden er glatt og myk. Jeg masserer begjærlig en av de små, faste puppene hennes. “Lenger ned,” hvisker hun, mens hun runker meg stadig fortere. Fortsatt er vi så langt unna byen at folk kommer på bussen, og nesten ingen skal av.

Å kjenne en varm, fuktig blondetruse mot hånden er en herlig følelse. Musa hennes er nesten glattbarbert. Med to fingre skiller jeg de store, glatte fitteleppene hennes. Hun er ganske våt. Jeg lar de to fingrene trenge inn i fitta hennes, samtidig som jeg begynner å massere klitten hennes med tommelen. Hun strammer fitta rundt fingrene, og stopper nesten runkinga. “Herregud,” tenker jeg, “tenk å kjenne den trange fitta rundt pikken”. Faen for ei jente! Jeg stikker fingrene så langt inn som mulig og trykker så opp mot tommelen, som fortsatt masserer den stive klitten.

Hun kveler et høyt stønn, sukker lavt. Vi nærmer oss sentrum nå.. jeg setter opp tempoet.. Hun har helt stoppet runkinga, holder bare stramt rundt pikken. Jeg kan plutselig kjenne fitta hennes klemme krampaktig om fingrene mine. Sterkere og sterkere, hele jenta rister foran meg. Jeg kjører fingrene inn og ut av den trange musa hennes, i et voldsomt tempo. Det er som om orgasmen hennes bare blir villere og villere. Det blir umulig for henne å holde det inne og hun stønner høyt og dyrisk. Men i samme øyeblikk er vi fremme i sentrum, og i bråket av alle som skal av, er det ingen som hører henne.

Jeg trekker til meg hånda, men det gjør ikke hun. Hun snur seg, og endelig får jeg se ansiktet hennes. Hun er nydelig! Og svett. Det lukter sex av henne nå. “Jeg er ikke ferdig med deg ennå,” sier hun og gir meg et vått kyss. Hun runker pikken min et par tak, før hun slipper taket. “Kom!” sier hun og vi skynder oss av bussen. Hun drar meg med til leiligheten hun sier hun deler med to andre. “Hva heter du?” spør jeg. “Charlotte,” sier hun. Hun er 24 år og holder på med hovedfag i medievitenskap. Selv er jeg bare 21. “Herlig,” sier hun, “jeg elsker ungpikk!”

I det samme vi kommer inn døra hjemme hos henne, er vi i gang med å kle av hverandre, mens vi kliner heftig. “Du er så deilig!” stønner jeg. “Pul fitta mi med den store pikken din!” Jeg tar henne i armene og bærer henne bort til sofaen. Hun er nydelig. Sterke, vakre lår, en vakker fitte, flat mage og små, men deilige faste pupper og et vakkert ansikt. Jeg setter meg ned på sofaen og hun setter seg oppå meg. Hun tar pikken min og fører den mot fitta. Jeg tar tak i rumpa og holder henne der over pikken. Så senker hun seg ned på meg og pikken min glir helt til bunns i den varme, våte, trange fitta! “Charlotte!” roper jeg og stønnet. Hun begynner å ri meg voldsomt. Jeg støter opp mot henne når hun banker fitta si ned på kukken min, som fortsatt svulmer inne i henne.

Tungene våre leker med hverandre, jeg kysser puppene hennes, hun rir fortere, hardere. Vi kysser heftig, jeg begynner å massere klitten, fitta hennes klemmer deilig rundt pikken. Hun er varm, hun er våt. Jeg kan kjenne at jeg nærmer meg altfor fort. Faen! Jeg begynner å tenke på noe annet…jeg tenker på den siste treningskampen til Godset, på kvantemekanikk, på krigen i Irak…faen, det hjelper ikke… “Jeg kommer snart,” stønner jeg. “Bare li-i-i-tt til!” roper hun. Så kjenner jeg fitta begynner å trekke seg sammen rundt pikken min. “Ja, JA, JAAAAAAH!” stønner hun høyt. “Ååååå!” roper jeg. “Sprut i fitta mi!” Så kommer jeg voldsomt og hardt i Charlottes deilige, varme fitte.

Så er den deilige, friske og søte lukten der igjen. Jeg åpner øynene. Der står hun foran meg på bussen. Drømmedama mi.

Skrevet av UnclePat